1 min read

Se Reel Rock 18 på Molde Klatresenter den 8. mars

Featured Image

I to tiår har Reel Rock turnert verden rundt med noen av årets beste klatrefilmer. Nå står Reel Rock 18 på plakaten i og den 8. mars viser vi de fire filmene som er inkludert i årets Reel. 

 

Vi snurrer film kl. 19:30. Ta deg tid til en klatreøkt først og kjøp mat og drikke før filmen starter! Etter filmen blir det klatrepub til kl 23:00.

Tid: 8. mars, klokka 19:30.

Sted: Molde Klatresenter, Grandfjæra 22C, Molde

Trailer: Se Reel Rock-traileren her.

Billetter: Kjøp billetter her.

 

Les mer om årets fire filmer under

WITH MY HEART med Sachi Amma

Følger den filosofiske reisen til det japanske klatrefenomet Sachi Amma, fra han utvikler seg fra konkurranseklatrer på plastikk, blant annet med to seire i vedenscupen i ledklatring (2012 og 2013), til en trad-klatre-purist. Filmen kulminerer med en visjonær førstebestigning på det mytiske Mizugaki-fjellet. (22 min).

Se traileren her.

 

YEAH BUDDY med Angie Scarth-Johnson og Hazel Findlay

Frisoloering over (dypt) vann er spektakulært. I Yeah Buddy møter vi australske Angie Scarth-Johnson og britiske Hazel Findlay, som sjekker ut Mallorcas beste dypvannssoloer. (27 min).

Skjermdump fra Reel Rock 18. Fra filmen YEAH BUDDY med Angie Scarth-Johnson og Hazel Findlay

JIRISHANCA med Josh Wharton og Vince Anderson

De kjente alpinistene Josh Wharton og Vince Anderson forsøker en fribestigning av Jirishanca (6.094 moh.), et mektig fjell i de peruanske Andesfjellene. Ruta involverer veggklatring på 8-er-tallet, overhengende is (horisontale istak), teknisk krevende terreng og lumske snøsopper. Filmen forener den iboende risikoen ved å klatre med kjærligheten til alpine eventyr. (31 min).

Se traileren her.

 

CLIMBING NEVER DIE med Matt Groom og Danyil Boldyrev

Journalist Matt Groom i klatrebladet Climbing tar turen til det krigsherjede Ukraina og til et fellesskap holdt sammen av klatring og patriotisme, og som uungåelig er preget av krigen. (38 min).

 

Kjøp billetter til Reel Rock her.

 

Se Reel Rock 18 på Molde Klatresenter den 8. mars

Se Reel Rock 18 på Molde Klatresenter den 8. mars

I to tiår har Reel Rock turnert verden rundt med noen av årets beste klatrefilmer. Nå står Reel Rock 18 på plakaten i og den 8. mars viser vi de fire...

Les mer
Innkalling til årsmøte i Romsdal Tindegruppe 5. mars 2024

Innkalling til årsmøte i Romsdal Tindegruppe 5. mars 2024

Styret i Romsdal Tindegruppe innkaller herved til årsmøte i Romsdal Tindegruppe, tirsdag 05.03.23 klokken 19:00. Sted: Molde Klatresenter, Grandfjæra...

Les mer
Klubbkveld: En reise til 1970, -80 og -90-tallet

Klubbkveld: En reise til 1970, -80 og -90-tallet

Klubbkveld: Bjørn Bergsvik, Kristian Flovikholm og Bjørn Magne Øverås tar oss med på romsdalsklatring gjennom 1970-, -80 og -90-tallet.

Les mer